Behandelingen

Om uw auto te behandelen, zijn verschillende behandelingen nodig. Uw lak heeft natuurlijk een andere aanpak nodig dan uw interieur. Hieronder zal u een selectie vinden van de behandelingen die wij aanbieden. Wilt u meer informatie over de diensten die wij bieden of een afspraak maken, ga dan naar onze contact pagina. Daar vindt u ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord om te kijken wat voor u de beste oplossing is.

Exterieur

Bentley01_resize

Bij de behandeling van het exterieur van uw auto wordt het volgende uitgevoerd:

  • De gehele auto wordt grondig gewassen
  • De velgen worden gereinigd en de banden worden behandeld met een speciale spray
  • De lak wordt gepolijst
  • Kunststofdelen worden behandeld
  • De auto krijgt een waxlaag of coating
  • De ramen worden gereinigd
  • Ook kunnen wij uw motorcompartiment reinigen. (Op aanvraag, geen meerprijs)

Verder kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van stickers op uw auto.

Voor het polijsten en het poetsen van uw auto, gebruiken wij voornamelijk apparatuur die op perslucht werkt. Dit geeft een veel beter resultaat dan met de hand. Hier en daar zal een electrische machine gebruikt worden. Wij gebruiken de beste materialen die ons ter beschikking staan. De technologieën op het gebied van cardetailing staan niet stil en wij bewegen met de stroom mee en zullen ook niet schromen nieuwe apparaten, pads en middelen te gebruiken.

In plaats van een Waxlaag, kunt u bij ons ook kiezen voor een Coating oftewel een Lakverzegeling. Een dergelijke behandeling zal zorgen voor een hogere en diepere glans van de lak. Daarnaast is uw lak beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals zure regen, strooizout, insecten, straatvuil en uv-straling. Bij een lakverzegeling zie je tegenwoordig een verschuiving van de Teflon coatings naar de Glas-keramiek coating. Deze glas-keramiek coating verhard de lak, waardoor deze beter bestand is tegen krassen. Vaak is deze coating voorzien van een hydrofobische laag, waardoor water nagenoeg niet meer aan de lak/coating hecht. Water zal hierdoor makkelijker van uw auto lopen en een droge auto pakt minder vuil op. Alle coatings worden, nadat deze zijn aangebracht, gedroogd met IR-Techniek. Hierdoor is de coating eerder uitgehard, zodat u uw auto eerder weer terug heeft. De coatingmarkt is volop in beweging en elke maand komen er nieuwe producten uit. Wij bieden producten aan van verschillende fabrikanten met verschillende opties.

Onze behandelingen voor de lak zijn onderverdeeld in 3 pakketten: Silver, Gold en Platinum. Zie de aparte pagina’s om de opties per pakket te bekijken.

Sinds januari 2016 zijn we officieel IGL Coatings Certified Detail Center. Dit betekent dat we alle producten van IGL voeren en kunnen toepassen op uw auto.

IGL_Certification

Sinds begin april 2016 zijn we ook erkend dealer van de N-XTC high end coating.

 

 

 

 

 

 

 

 

N-XTC is een Quartz coating die zorgt voor een extreem duurzame bescherming tegen dagelijk vuil en gebruik. Uw auto staat dagelijk bloot aan veel “gevaren”. Regen, zand, zout, insecten, vogelpoep, allemaal zijn ze niet goed voor uw lak. Door uw lak te voorzien van N-XTC kunt u voorkomen dat deze gevaren voor uw lak zo weinig mogelijk tot geen schade meer doen aan uw lak. Dit resulteert in een geweldige glans. Doordat uw lak een stuk gladder wordt door de N-XTC coating, zal vuil veel minder snel hechten aan de auto en ook het wassen zal een stuk eenvoudiger gaan.

De N-XTC Quartz coating geeft een extra laag over uw lak, welke een hardheid heeft tot circa 8H (Hardheidsschaal van Mohs)

Waarom zou u voor een N-XTC behandeling kiezen?

  • Uw auto is een van de grootste investeringen in uw leven na een huis. U wilt natuurlijk zorgen dat deze in een zo goed mogelijke staat blijft. Niet alleen technisch, maar ook het oog wil wat. Een perfecte laklaag laat uw auto er nieuwer uitzien en ook bij inruil zal dit van invloed zijn op de waarde.
  • U rijdt veel kilometers, uw auto wordt snel en vaak smerig. Om uw wastijd te minimaliseren en goed voor de dag te komen bij uw klanten/vrienden is een coating een zegen.
  • U heeft een auto met een redelijk zachte lak. Niet elke lak is hetzelfde. Sommige lakken zijn een stuk zachter en veel gevoeliger voor krasjes en dergelijke. Hierbij zorgt een coating als N-XTC voor een veel hardere barrière waardoor deze krasjes niet tot nauwelijks nog kunnen voorkomen.

Als u uw auto in topstaat wil brengen/houden, dan is een coating als N-XTC het overwegen waard.

Een dergelijke coating is niet goedkoop. Uw auto moet voor het behandelen zo goed mogelijk gepolijst worden, omdat kleine krasjes niet meer weggehaald kunnen worden nadat de coating is aangebracht. Daarna moet de coating worden aangebracht in verschillende lagen. (2 lagen N-XTC Sync. Coat 4D en 1 laag N-XTC Synth. Coat Finish 3D) Na het aanbrengen moet de coating uitharden en mag het de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water. Dit betekent dat uw auto minimaal 2 tot 3 dagen nodig is om de behandeling van begin tot eind tot volle tevredenheid te voltooien.

Omdat dit product top of the line is qua coating, wordt deze alleen aangeboden in het Platinum-package. Afhankelijk van de staat van de auto, kan pas een definitieve prijs worden bepaald.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Kleine deukjes in de auto?

Eventueel kunnen we in samenwerking met De Deukendokter ook kleine deukjes in uw auto laten verwijderen. Als u uw auto aanbiedt voor een poetsbeurt, kunnen we op afspraak ook meteen deze kleine deuken laten verwijderen. Prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid deukjes en de plaats van de deuk. Bel voor een vrijblijvende offerte!