Interieur

Interieur

Mini01_resize

Bij de behandeling van het interieur van uw auto wordt het volgende uitgevoerd:

  • Het gehele interieur wordt schoongemaakt met een allesreiniger
  • Alle kunstofdelen (zoals dashboard) worden behandeld
  • De ramen worden gereinigd
  • De gehele auto inclusief kofferruimte wordt grondig gestofzuigd (ook onder het reservewiel)
  • Hemelbekleding van de auto wordt gereinigd
  • De bekleding en het tapijt worden gestoomd

Mocht uw auto lederen bekleding hebben, kan de behandeling van het interieur worden uitgebreid met een speciale behandeling voor het leer. Hiermee zorgt u ervoor dat het leer gevoed en soepel blijft, zodat de kans op scheurtjes en uitdroging minimaliseert. Eventueel kan er licht herstel plaatsvinden als uw leer niet meer in al te beste conditie is. Dit is afhankelijk van de staat van het leer.

Heeft u last van nare geurtjes in de auto? Dit kan mogelijk komen door de aanwezige airco. Deze kan een voedingsbodem zijn voor schimmels en sporenelementen. Indien er een airco aanwezig is, raden wij u aan deze periodiek te laten reinigen. Helaas zijn wij niet in staat uw airco te reinigen. Hiervoor zijn andere specialisten. Indien gewenst kunnen wij u wel doorverwijzen naar een specialist. Bij de reiniging worden de schimmels en sporenelementen verwijderd en zal de airco weer fris en aangenaam ruiken.

Niet alleen de airco kan een bron zijn van onaangename geuren. Ook andere oorzaken zoals roken, dieren, vervoer van sterk ruikende goederen, etc kunnen zorgen voor een onaangename geur in het voertuig. We raden dan ook altijd aan om naast de aircoreiniging ook een Ozonbehandeling te laten doen. Ozon is een gas dat zich hecht aan de geuren en ze neutraliseert ipv maskeert. Het is volledig veilig voor uw interieur en uw voertuig zal weer fris ruiken na deze behandeling. Hieronder ziet u het apparaat dat wij hiervoor gebruiken.

2015-11-30 14.16.25 2015-11-30 14.16.25-1

De vanaf prijs om het interieur te behandelen is 90€. Eventuele meerkosten zijn afhankelijk van de staat van het interieur, het materiaal (leer of stof) en of een Ozon behandeling gewenst is. Voor een concrete prijs kunt u het beste contact opnemen met ons.